GOD JUL

Puss under misteln.

I år firade jag, conny och min familj jul i Norge. Det var en av dom bästa julafton jag har haft, fick det som jag önska mig.
6 st personer i en liten tvåa eller stor etta, de kunde ha blivit kaos...men de gick bra.
Vi kunde inte se kalle anka och hans vänner, våran tv gick sönder just på julafton... fast de gjorde inte så mycket. Jag fick ett sällskapsspel som vi spelade,Riktigt trevligt.
...men nog saknade man:
och alla andra... vad är väl en bal på slottet

Dagen innan julafton bakade jag och lillsyrran peppakakshus... fast de hade några vatten läckor.
som man kan se:


Vi fick ett kul minne åxo....när inte tomten kom så fick Conny delade ut julklapparna,då välte granen på han ,eftersom jag bara hade klätt julgranen på ena sidan... kanske inte så smart. men istället för att hjälpa han så tog hela familjen upp varsin kamera och tog kort på han... haha... de såg väldigt kul ut.GOD JUL
&
GOTT NYTT ÅR

JULSTÄMNING

En helt underbar vinter kväll =)


11 DEC

Nu närmar sig julen med stora steg... de märks på jobbet. Ordrana flyger in allt från båre dek(begravnings dekorationer), båre buketter, julgrupper, buketter m.m. Några bilder från bårer jag har gjort i veckan.

          
    


Jag beställde in mistlar här om dagen, idag fick jag dom. :) SÅ KUL OCH SÅ FINA!


1 Advent.
Så har 1 advent varit... allt går för fort.

Nu har jag :
-julpyntat... (fast de va ett tag sen)
-köpt en julstjärna och en amaryllis, plötsligt kändes de ännu närmare jul.
-3 Luckor i julkalendern har öppnats.
- Prov smackat på årets Julglögg.
- Köpt 2  julklappar

Har även testat den norska julmusten, Julebrus.
Den är super god, fast den består nästan bara av socker :P
<--- Att rekomendera.Ha de bra :)
Julgalla

Vi hade julbord med jobbet i lördags. Riktigt bra, va på julgalla. ----> www.julgalan.se/no/oslo

Fick lite bråttom att hitta något att ha på mig utan på min fina lila klänning som jag köpte här om dagen. Tog bussen och köpte en kavaj och skor... de blev jätte bra.

Maria, jag och Ann-Kristin börja dricka några pils och göra oss i ordning hos mig.Det va röda mattan in och alla väskor skulle kollas. Vi gick in oh hängde av oss. En playboy tomte jenta visade oss till bordet. Vi fick julbuffe att äta , chefen bjöd på drickat, så de blev ett antal öl, lite vin och några snappsar. Synd bara att dom flesta på mitt jobb är så himla lugna...men de stoppa inte mig :D  Jag fick till o med upp chefen på dansgolvet... hehe... och dom andra efter ett tag.
 
Dålig skärpa.Tog bara en bild, sen dog kameran.


Då E-type satte igång blev de lite tryck i lokalen. Så jag och en jobbar kompis gick fram och stod vid scenen... då kommen en annan jag jbbar med Ann-Kristin... å då börjar hon skrika "ta på han!ta på han!" så jag sträker mig fram och tar på E-types hår :P... hahaha.... de va så jävla fult.

Efter julbordet for jag och Ann-Kristin hem till mig, drac några pils och la oss och sov. Hon fick sova under bordet... :P


från de ena till de andra...
jag har väldrigt coola föräldrar:

RSS 2.0